Над по-голямата част от страната ще е предимно облачно, в западната

...
Над по-голямата част от страната ще е предимно облачно, в западната
Коментари Харесай

Очаква ни облачно и дъждовно време в неделя

Над по-голямата част от страната ще е предимно облачно, в западната половина с превалявания от дъжд. В Източна България ще има временни разкъсвания и намаления на облачността. Вятърът ще е слаб до сдържан от югоизток. Минималните температури ще са сред 6° и 11°, в София - към 9°; оптималните ще са най-вече сред 15° и 20°, в София - към 15°, съобщават от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).
Над Черноморието ще доминира слънчево време с раздрана междинна и висока облачност. Ще духа до сдържан югоизточен вятър. Максималните температури ще са 15°-18°, температурата на морската вода е 14°-15°. Вълнението на морето ще е 2 бала.
Над планините ще е най-вече облачно и мъгливо с валежи от дъжд, преди обяд на височина над 2200-2300 метра - от сняг. Над масивите от Източна България ще е без превалявания и ще има краткотрайни разкъсвания на облачността. Ще духа слаб до сдържан вятър от югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 12°, на 2000 метра - към 6°.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР